Storingscode 403 bij verlengde garantie in de app

In de Miele app verschijnt bij de verlengde garantie de storingscode 403. Er is een probleem met uw inloggegevens. Meld u opnieuw aan (storingscode 403).

Er is een antivirus-app actief op het mobiele toestel (bijv. McAfee Security).

Dit probleem betreft Miele huishoudtoestellen met recht op een gratis extra garantie van 125 weken.

Controleer of er een antivirus-app actief is op het mobiele toestel.

Deactiveer de antivirus-app tijdens de invoer van de verlengde garantie.

Nadat de verlengde garantie is voltooid, kan de antivirus-app weer worden geactiveerd.

De verlengde garantie verschijnt correct in de Miele app.