Wat zoek je?Dealer zoeken
Ondersteuning voor uwOven

Gerecht valt uit elkaar

Het gerecht valt bij het rijzen en bakken in de oven/Dialog oven uit elkaar.

Het deeg is te zacht.

Voeg minder vloeistof toe aan het deeg.

Door het toevoegen van extra vocht bij het rijzen van zeer vette gistdegen kunnen deze uit elkaar vallen.

Laat zeer vet gistdeeg zonder extra vocht rijzen.

De rijstemperatuur is iets te hoog.

Verlaag de rijstemperatuur.

Het rijsproces is te lang.

Verkort de duur van het rijsproces. Let op: in het automatische programma “Brood” is de rijstijd van het deeg geïntegreerd. Laat het deeg niet extra rijzen.

Let erop dat vloerbroden op de bakplaat uitlopen. Brood in een bakvorm zakt tijdens het bakken in elkaar.

Handmatig zoeken

Handmatig zoeken

Hier vind je alle handleidingen voor je Miele apparaten.
Vind uw handleiding
Technicus boeken

Technicus boeken

Je kunt bij ons zowel online als telefonisch een vraag stellen of een afspraak maken.
Plan een bezoek
24/7 ondersteuning

24/7 ondersteuning

Bekijk hier de verschillende manieren om contact met ons op te nemen.
Contacteer ons