Ondersteuning voor uwOven

Hoe bedien ik Smart Food ID (SFID)?

Voorwaarde: de slimme functie Smart Food ID (SFID) is via de Miele app en op de oven geactiveerd, zie artikel “Wie aktiviere ich Smart Food ID (SFID)?”.

1. Schakel de oven met de aan-uittoets  in.

2. Open de deur van de oven.

3. Schuif het gerecht op niveau 2 in de ovenruimte.1
    Voorverwarmen is niet nodig.

4. Sluit de deur van de oven.

De display van de oven geeft aan dat de gerechtherkenning actief is.

5. Bevestig het herkende gerecht op de display van de oven met OK.2

• Het herkende gerecht verschijnt met een voorbeeldafbeelding op de display van de oven. Het gaat niet om de originele afbeelding van de camera in de oven.

6. Het programma start met de optimale tijd- en temperatuurinstelling.

7. Als het programma beëindigd is, klinkt er een geluidssignaal van de oven.
    Bovendien ontvangt u een pushbericht op uw mobiele toestel.

1 De beste resultaten behaalt u op de middelste niveaus 2 en 3.
Kies bij voorkeur voor de gerechtherkenning de middelste en onderste niveaus.
Op niveau 1 kan een hoge bereidingsvorm tot ongunstige omstandigheden voor de verlichting zorgen, wat de gerechtherkenning moeilijker maakt.

2 Als de oven het gerecht niet herkent, verschijnt op de display een melding. De oven kan daarna handmatig (zonder Smart Food ID) worden bediend.
Het gerecht wordt bijv. niet herkend als er geen passend Smart Food ID-programma voor het gerecht bestaat.