Ondersteuning voor uwOven

Installatie van de wifi-module bij Gen6000-apparaten

In de afbeeldingen wordt getoond waar zich de inschuifschacht voor de wifi-module bij verschillende Miele@home-compatibele types bevindt.

Informeer je eerst aan de hand van de afbeeldingen over de positie van de inbouwschacht op je huishoudelijk apparaat. Als de schacht ontbreekt, kan deze eventueel door de Service alsnog worden geïnstalleerd. Anders kan het huishoudelijke apparaat niet communiceren.

1. Oven: zijkant bovenaan rechts of links

2. Koffiemachine (inbouwapparaat, CVA): achterkant onderaan rechts

3. Stoomoven met oven: achterkant bovenaan rechts

4. Oven met magnetron: achterkant bovenaan rechts

5. Wasmachine, droger, was-droogcombinatie: achterkant onderaan links

6. Wijnklimaatkast: achterkant bovenaan rechts

Ga als volgt te werk om de wifi-module te installeren:

• Koppel het huishoudelijke apparaat los van het elektriciteitsnet.

• Indien het apparaat zich in een ombouwkast bevindt: maak het apparaat los van de kast en trek het naar voren tot de schacht voor de module toegankelijk is.

• Verwijder eventuele stickers van de opening van de schacht.

• Schuif de communicatiemodule tot de aanslag in de inbouwschacht, tot deze vastklikt.

• Bouw het apparaat weer in, indien het is uitgebouwd.

• Sluit het huishoudelijke apparaat op het elektriciteitsnet aan.

• Na ca. 60 seconden kun je het apparaat in je Miele@home-systeem integreren.