Ondersteuning voor uwSpraakassistent

Welke voorbereidingen zijn er nodig om mijn verbonden Miele apparaten via Google Assistant te besturen?

Welke voorbereidingen zijn er nodig om mijn verbonden Miele apparaten via Google Assistant te besturen?

Als je verbonden Miele apparaten gebruikt en deze via je Miele app kunt bewaken en besturen, heb je de apparaten in het kader van de configuratie al met je Miele account verbonden.

Om verbonden Miele apparaten via Google Assistant aan te kunnen spreken, ga je als volgt te werk:

1. Verbind tijdens de activering van de 'Miele Action on Google' je Google-account met je Miele account.

2. Stel de ondersteunde Miele apparaten in de Google Home-app of in de Google Assistant-app in.

3. Spreek je Miele apparaten aan om ze te kunnen besturen, bewaken en flexibel in individuele processen te kunnen integreren, bijvoorbeeld het starten van de robotstofzuiger zodra je de woning verlaat.

Voor sommige functies kunnen extra instellingen en stappen in de bediening op het Miele apparaat nodig zijn.

Niet alle voor een verbinding geschikte Miele apparaten worden door spraakassistenten ondersteund. Miele app en spraakassistenten zijn wat hun functies betreft zeer dynamisch en werken verschillend als ze met verbonden Miele apparaten worden gebruikt.

De beschikbare functie-omvang is afhankelijk van het type apparaat, de softwareversies van alle betrokken componenten en het uitbreidingsniveau van de goedgekeurde functie-omvangen van de aanbieder van spraakdiensten en van Miele.