Ondersteuning voor uwSysteemintegratie

Apparaat verzendt gegevens ook al is het via WPS in een netwerk opgenomen

Het Miele apparaat verzendt gegevens, ook al is het alleen via WPS in een netwerk opgenomen. Miele apparaten kunnen alleen via WPS, d.w.z. zonder de Miele app, met het wifi-netwerk zijn verbonden.

Zelfs als het huishoudelijke apparaat alleen met het wifi-netwerk is verbonden en zonder de Miele app in een netwerk is opgenomen, worden er regelmatig gegevenspakketten verzonden om de veiligheid van gegevens te garanderen.

Je vindt de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Miele in de Miele app wanneer je het huishoudelijke apparaat aan de Miele app toevoegt.