Ondersteuning voor uwSysteemintegratie

SuperVision-weergave geeft niet alle apparaten weer

De SuperVision-weergave geeft niet alle Miele apparaten weer.

De lijst met apparaten is niet actueel.

Werk de lijst met apparaten op het apparaat bij.

Gemengde werking van ZigBee en wifi.

Houd onderstaande volgorde aan:

1. Stel het netwerk opnieuw in.

2. Voeg alle ZigBee-apparaten toe aan de XGW en vervolgens in de app.

3. Meld nu alle wifi-apparaten op de router aan en voeg ze vervolgens toe in de app.

Alle apparaten moeten worden vermeld op de webinterface van de XGW.

De thuisnetwerk-ID (groeps-ID) past niet bij andere apparaten in je gebruikersaccount.

Reset de netwerkinstellingen op het apparaat.

Koppel (pair) het apparaat opnieuw.

De apparaten zijn bij verschillende routers aangemeld.

Alle apparaten moeten bij dezelfde router (DHCP) worden aangemeld.