Ondersteuning voor uwWasmachine

Welkomsttoon kan niet gewijzigd worden

De welkomsttoon van de wasmachine kan niet gewijzigd worden. De instelling ontbreekt in het menu, hoewel de instelling in de gebruiksaanwijzing beschreven wordt.

Er is sprake van een softwarefout.

Met de volgende software-update wordt de storing verholpen.

Activeer bij de verbonden wasmachine het menupunt RemoteUpdate.

Zodra de software-update beschikbaar is, verschijnt op de display een melding dat de update beschikbaar is.

Bevestig de software-update op de display van uw wasmachine.