Storingscode 3.7.17 (.200) Toevoegen Miele huishoudtoestel mislukt

Het toevoegen van het Miele huishoudtoestel in de Miele app mislukt met storingscode 3.7.17 (.200).

Het WiFi-signaal op de plaats van opstelling van het huishoudtoestel is niet sterk genoeg.

Zorg ervoor dat het signaal van uw WiFi-netwerk op de plaats van opstelling van uw huishoudtoestel sterk genoeg is.

De poorten in de router of de standaardgateway zijn geblokkeerd.

Neem de systeemvereisten voor in het netwerk opgenomen huishoudtoestellen van Miele in acht en controleer of de poorten 80, 443, 53 en 5353 open zijn.

De systeemvereisten vindt u op de Miele homepage in de service-assistent onder Miele@home > Miele app > Systeemvereisten voor de WiFi.

Er wordt een alternatieve DNS-server in het netwerk gebruikt, bijvoorbeeld Cloudflare (1.1.1.1; 1.1.1.2).

Gebruik de DNS-server van uw internetaanbieder en voer deze DNS-server in uw router in.

Nadat het huishoudtoestel van Miele met succes in de Miele app is toegevoegd, kan het IP-adres van de DNS-server in de router in een alternatieve DNS-server worden gewijzigd.
Wijzig de DNS-server van het Miele huishoudtoestel in de Miele app handmatig naar de provider: Miele huishoudtoestel in het overzicht aantikken > aantikken > Netwerk aantikken > Handmatige netwerkconfiguratie activeren > Netwerkinstellingen.

Tools voor DNS-AdBlocker of privacy-apps worden tegelijkertijd met de Miele app uitgevoerd op het mobiele toestel. Dergelijke apps voorkomen dat de Miele app correct kan worden uitgevoerd.

Voordat u een nieuw huishoudtoestel van Miele aan de Miele app toevoegt, schakel tijdelijk alle actieve tools voor DNS-AdBlocker en privacy-apps uit.

Het Miele huishoudtoestel was al eens met de Miele app verbonden. Het wissen van het huishoudtoestel in de app is niet volledig gelukt. Opnieuw toevoegen leidt tot de storingscode 3.7.17(.200).

Neem contact op met Miele.

In de netwerkinfrastructuur wordt een firewall gebruikt.

Configureer de firewall dusdanig dat de Miele huishoudtoestellen mogen communiceren.

Er wordt een WiFi-kinderbeveiliging of een tijdsbegrenzing van de WiFi gebruikt.

Configureer de WiFi dusdanig dat de Miele huishoudtoestellen onbeperkt mogen communiceren.

Er wordt een MESH-netwerkinfrastructuur gebruikt.

Bij combinaties van routers/repeaters van verschillende fabrikanten kunnen problemen ontstaan.
Configureer het MESH-netwerk dusdanig dat aan de aanwijzingen van de fabrikant wordt voldaan.

“Nieuw toegevoegde netwerkdeelnemers” hebben geen toegang tot het internet.

Configureer de router dusdanig dat “nieuw toegevoegde netwerkdeelnemers” toegang tot het internet krijgen.

Er is een technisch probleem.

Neem contact met ons op als de storing blijft optreden of boek direct online een reparatie-afspraak.