Ondersteuning voor uwSpraakassistent

Zijn mijn gegevens veilig?

• Google

Het privacybeleid van Google en Miele is van toepassing. Je vindt het privacybeleid in de Google Home-app en in de Google Assistant-app in het instellingenmenu. Je bereikt ze door op de gekleurde cirkel rechtsboven te klikken en de initialen van de gebruiker aan te geven. Het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden staan helemaal onderaan.

• Alexa

Het privacybeleid van Amazon en Miele is van toepassing.

Je vindt het privacybeleid als volgt in de Amazon Alexa-app:

• Open de Alexa-app.

• Selecteer Meer.

• Selecteer Skills en spelletjes.

• Voer in het veld Zoeken het woord Miele in.

• Selecteer Miele Skill.

• Selecteer onder Links het menupunt Privacybeleid ontwikkelaar of Gebruiksvoorwaarden ontwikkelaar.