Ondersteuning voor uwSysteemintegratie

Statisch IP-adres installeren

In sommige netwerken is een vast IP-adres nodig.

Om een statisch IP-adres aan de Miele gateway toe te wijzen, is een directe verbinding tussen computer en Miele gateway via een LAN-kabel nodig. Daarnaast moet in de netwerkinstellingen van de computer de DHCP-functie geactiveerd zijn.
Na het opstarten van de Miele gateway (ca. 3 minuten) ontvangt de computer een IP-adres van de Miele gateway. Door het IP-adres 192.168.5.5 (service IP-adres) in een browser op te roepen, is het mogelijk een statisch IP-adres vast te leggen.

Ga als volgt te werk om een statisch IP-adres vast te leggen:

• Kies Netwerk.

• Kies Instellingen wijzigen.

• Kies Vast adres verstrekken.

• Voer het IP-adres, het subnetmasker en de DNS-server in overeenkomstig de nummers van het netwerk.

• Kies Opslaan.

• Kies Afmelden rechtsboven in de gateway.

• Verbreek de kabelverbinding tussen de Miele gateway en de computer.

• Verbind de Miele gateway met het netwerk (router, switch) en start de gateway opnieuw.