welcome & stay
Het magazine voor hotels en gastronomie
Met de onderwerpen in ons magazine welcome & stay willen we hoteleigenaren of horecaondernemers inspireren en ondersteuning bieden bij het optimaliseren van hun gastvrijheid. Verzorgd wasgoed en glanzend servies vormen een belangrijk hygiënisch aspect en verhogen de feelgood-factor voor de gasten. Professionele machines van Miele Professional helpen u bij het realiseren van gastvrijheid op hoog niveau.
Actuele artikelen en onderwerpen staan centraal
Gastvrijheid
Gastvrijheid gaat voor alles. Hoe u voor het aangename gevoel kunt zorgen dat iemand welkom is hangt sterk af van de persoonlijkheid van uw bedrijf. Toch zou u eens wat verder moeten kijken dan dat. Wij laten u kennismaken met verschillende hotels. In deze rubriek vindt u zeker suggesties die ook op u van toepassing zijn.
Hulpbronnen
Als efficiënt werkend bedrijf moeten hotels en horecabedrijven spaarzaam omgaan met hulpbronnen. Daarbij gaat het niet alleen om een gering water- en energieverbruik, maar ook om strategieën die processen in het bedrijf efficiënter maken of het personeel ontlasten. Hoe dat werkt, kunt u hier lezen.
Trends
Er valt altijd wel iets nieuws te ontdekken: ervaar hier de actuele trends in hotels en gastronomie. Vegan gerechten of spannende nieuwe creaties op drankgebied – laat u inspireren en bepaal hoe u actuele trends voor uzelf kunt gebruiken.
Tips & trucs
In het dagelijks leven maken kleine gebaren en originele acties vaak het verschil. In deze rubriek vindt u diverse tips voor uw hotel/restaurant. Laat zien dat u uw gasten op een speciale manier waardeert, bijvoorbeeld door een kleine traktatie voor het slapen gaan, of profiteer van nieuwe ideeën en inspiratie. Ook kunt u hier de beste praktijkvoorbeelden en aanmoedigingen vinden om uw medewerkers te motiveren of u op uw doelgroep te oriënteren.
Archief welcome & stay
Hier vindt u alle vorige uitgaven van welcome & stay met artikelen op het gebied van hotels en gastronomie.